javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

لوازم مورد نیاز برای زنبور درمانی

لوازم مورد نیاز برای زنبور درمانی

لوازم مورد نیاز برای زنبور درمانی به آسانی قابل دسترسی است .

در ابتدا ضروریست برای درمان ، زنبورهای زنده را تهیه کنیم .

اگر تعداد کمی زنبور مورد نیاز است می توانیم آنها را از زنبوردار محلی بگیریم .

اما اگر تعداد بیشتری مورد تقاضاست توصیه می شود

یک کندوی کوچک قابل حمل و نقل بسازید تا تعداد قابل توجهی از زنبورهای مورد نیاز را در خودش جا دهد .

لوازم مورد نیاز برای زنبور درمانی

زنبورها را می توان با تکان دادن آنها از روی قاب یا از دریچه ورودی بالای کندو به داخل یک شیشه جمع آوری نمود .

با کمک یک جاروی برقی دستی می توانید یک جمع کننده طراحی کنید

به این نحو که زنبورها با کمترین مشکل بداخل مخزن

آن مکیده شده و داخل یک شیشه خالی و تمیز کره یا سس مایونز منتقل می شوند .

سوراخ های کوچک روی درب شیشه هوای مورد نیاز زنبورها را تامین می کنند .

یک قاشق عسل برای تغذیه زنبورها در کف شیشه قرار دهید .

زنبوردرمانی

یک حلقه از مقوای دستمال کاغذی را داخل شیشه بگذارید تا زنبورها بتوانند در روی آن بشکل خوشه درآیند .

می توانید از یک مغازه لوازم خانگی جاروبرقی مورد نظر را که بوسیله باطری کار می کند ، برای گرفتن زنبورها تهیه کنید .

برای گرفتن و خارج کردن زنبورها از شیشه ، یا کندوچه قابل جابجایی می توانید از یک پنس به طول 152 میلی متر استفاده کنید .

یک مخزن حاوی یخ خردشده یا یک قالب کوچک یخ برای سرد کردن سطح آسیب دیده قبل از گزش زنبورها نیز نیاز می باشد .

این امر باعث کاهش درد و سوزش نیش می شود .

در پاره ای از موارد پیدا کردن زنبور داری که بتواند بطور منظم زنبورها را تهیه کند ، مشکل است .

اگر این مشکل بروز کرد می توانید زنبور ها را از طریق پست از زنبورستان فریز سفارش دهید .

جمع آوری زهر زنبور بخش دوم

جمع آوری زهر زنبور بخش دوم

اولین روش جمع آوری زنبور در مقیاس زیاد مارکوویک ومولنار از چک اسلواکی در سال 1954 اجرا شد .

آنها از شوک الکتریکی برای نیش زدن زنبورها استفاده می کردند .

قاب جمع آوری شامل یک رشته سیم و یک غشاء لاستیکی در زیر آن بود .

زنبورها توسط شوک الکتریکی تحریک می شدند و بداخل غشاء نیش می زدند .

تیغه نیش ها در موقع تلاش زنبورها برای خروج نیش شان در غشاء باقی می ماند زنبورها بعد از دست دادن نیش هایشان از بین می رفتند .

این فرایند نیاز به برداشتن نیش ها از صفحه لاستیکی نیز داشت .

به علت از بین رفتن زنبورها این روش جمع آوری اقتصادی نبود .

در حال حاضر تکنولوژی جمع آوری زهر زنبور همچنان بر اساس روش ایجاد شوک الکتریکی است که بطوری گسترده در کشورهای اروپایی و شمال امریکا بکار می رود .

با این تفاوت که در این روش زنبورها بر روی یک صفحه ی شیشه ای بجای غشای لاستیکی نیش می زنند علاوه بر اینکه نیش شان را نیز از دست نمی دهند .

جمع آوری زهر زنبور بخش دوم

عسل جوان

قاب های جمع آوری کننده زهر زنبور در جلوی کندو و در مجاورت دریچه ورودی روی زمین قرار می گیرند .

پالس های الکتریکی از یک تبدیل کننده و مقسم به سیم ها منتقل می شوند .

زنبورهایی که قصد ورود به کندو را دارند با سیم ها تماس پیدا کرده و شوک الکتریکی دریافت می کنند و سپس بر روی صفحه شیشه ای نیش می زنند .

مواد معطر تبخیر شده از زهر باعث اعلام خطر و تحریک دیگر زنبورها به نیش زدن می شود .

بر اساس تعداد کلنی موجود در زنبورستان جمع آوری زهر از 10 تا 40 کلنی در آن واحد امکان پذیر است .

مدت جمع آوری زهر از 10 تا 30 دقیقه طول می کشد .

دستگاه نیش و خصوصیات فیزیکی زهر

دستگاه نیش و خصوصیات فیزیکی زهر

دستگاه نیش زنبور عسل شامل غده ، مجرا ، کیسه و نیش است که این اجزاء باعث تولید ، محافظت ، ذخیره و مکانیزم تزریق

زهر می شوند .

زنبورهای تازه متولد شده میزان کمی زهر دارند .

با تغذیه مواد پروتئینی غنی و میزان زیاد گرده گل کیسه زهر به تدریج پر می شود .

بیشترین میزان زهر در زنبور های 18 تا 20 روزه مشاهده می شود .

کیسه زهر زنبور 3/0 میلی گرم زهر را در خود جا می دهد .

زهر زنبور مایعی است بی رنگ ، با مزه تند ، و بوی آن شبیه موز رسیده است .

دستگاه نیش و خصوصیات فیزیکی زهر

جمع آوری زهر زنبور :

در سال 1930 جمع آوری زهر یک کار مشکل و خسته کننده بود .

زهر زنبور عسل

در همان سال کمپانی مک هنریش شروع به جمع آوری زهر برای استفاده در تولیداتش نمود .

برای این منظور در طول روز خانم ها با پوشیدن لباس های محافظ در زنبورستان و در کنار کندوها می ایستادند و با یک پنس

بلند زنبورها را می گرفتند

و آنها را وادار به نیش زدن به کاغذهای جاذب خارج و در ترکیبات استاندارد بکار می بردند .

برای تولید زهر به میزان زیاد و کیفیت بالا نیاز به تکنیک ، جمع آوری میزان زیاد و با کیفیت زهر زنبور را امکان پذیر می ساخت .

روش های زیادی برای جمع آوری زهر زنبور ابداع و توسعه پیدا کرد که هنوز هم بکار می روند یکی از ساده ترین این روشها

گرفتن یک زنبورها با دو انگشت شصت و اشاره و یا یک پنس و وادار کردن آن به نیش زدن روی یک صفحه شیشه ای است .

زهر خشک شده زنبور را می توان از روی شیشه تراشید و در آب دو بار استریل شده یا محلول ایزوتونیک سالین حل نموده با

این وجود شیوه زمان بر و خسته کننده است .

شناخت زنبور عسل

شناخت زنبور عسل

زندگی در کلنی

اولین فسیل زنبور مربوط به 50 میلیون سال پیش است . ملکه زنبور عسل بوجود آورنده جمعیت کلنی است .

وظیفه اصلی ملکه انسجام جمعیت و تخم گذاری در داخل سلول های پرورش نوزاد است .

با گذاشتن روزانه 1200 تا 1500 تخم ملکه مطمئن می شود که جمعیت کلنی از بهار تا پاییز افزایش می یابد .

وظیفه نرها به تلقیح ملکه محدود می شود و در تولید محصولات مشارکت ندارند .

آنها وظایف زیادی از بدو تولد و در طول زندگی بعهده دارند .

وظیفه اصلی زنبورهای مسن تر جمع آوری شهد ، گرده گل و بره موم است .

شناخت زنبور عسل

زهر زنبور از کیسه آن که در آخرین بند شکمی زنبورهای کارگر قرار گرفته خارج می شود .

عسل و زعفران

نیش زنبور حدود 2 میلی متر طول دارد و انتهایش نوک تیز است . قطر انتهایی نیش حدود 1/0 میلی متر است .

در طول نیش حدود 7 تا 10 خار وارونه قرار گرفته است که باعث باقی ماندن نیش در پوست پستانداران در موقع خارج کردن آن می شود .

به این واسطه نیش زنبور و دستگاه زهر از بدن زنبور جدا می شود .

زنبور می میرد در حالی که دستگاه نیش هنوز زنده است .

مکانیسم حرکت عضلانی دستگاه نیش به گونه ای است که قادر است آن را به عمق سطحی که نیش روی آن قرار گرفته حرکت دهد .

در این مدت حرکت عضلات کیسه ، زهر را به داخل بدن تزریق می کند .

نیش زدن یک نوع مکانیزم دفاعی کلنی های زنبور است وقتی نیش از یک زنبور خارج می شود بعنوان زنگ خطری بقیه زنبور ها را نیز تحریک می کند .

با افزایش تعداد نیش ها فرمون خطر بیشتری منتشر می شود .

بطوری که گاهی اوقات این امر منجر به حرکت تمام کلنی می شود .

اهمیت اقتصادی زعفران

اهمیت اقتصادی زعفران

فروش نقدی مشابه سکه طلا و ارز

زعفران گیاهی است که محصول آن به دو صورت تر و خشک در همان ابتدای دوره رشد و نمو قابل برداشت و فروش است .

زراعت این محصول در کشور ایران پاسخ گوی نیاز بازار نبوده و در حقیقت تولید کننده است

که تعیین کننده نرخ فروش آن می باشد ، از طرفی چون می توان زعفران را خشک و بسته بندی نمود ، زارعین هیچ عجله ای

برای فروش آن ندارند .

این محصول استثنائی با هیچ یک از مشکلات زیر در بازار خرید و فروش مواجه نیست .

امروزه فروش محصولات کشاورزی در جهان سوم خصوصا توسط کشاورزان خرده پا یک بحران است .

بحرانی که چون تندبادی

ظالمانه همه ماحصل رنج و زحمت کشاورزان را به نفع سودجویان بازار ، یک طرفه در هم می پیچد .

 زعفران جوان

این وضعیت نسل به نسل ، پیشرفت بخش کشاورزی را تهدید و از توسعه واقعی کاسته است .

اهمیت اقتصادی زعفران

همه این اتفاقات در وضعیتی اتفاق می افتد که روز به روز از میزان جمعیت فعال تولید کننده در روستاها کاسته می شود و

خلاء میزان تولید محصولات اساسی کشاورزی از جمله شکر ، روغن ، گندم و غیره از خارج کشور جبران می گرددو هر دلار که

صرف واردات محصولات کشاورزی به کشور شود با ضریب دو باعث فاصله گرفتن بخش کشاورزی ایران توسعه می گردد و پتک

محکمی بر سر کشاورز ایرانی خواهد بود .

از طرف دیگر خرید غیر نقدی محصولات کشاورزی و پرداخت با تاخیر قیمت محصولات کشاورزی از مسائل و مشکلات دیگر

فروش محصولات کشاورزی است .

بسیاری از دلالان حتی حتی بهای محصولات خریداری شده را هم نقدا نمی پردازند .

یک کشاورز ایرانی بعد از همه مشقات تولید به جای این که هنگام فروش شادمان باشد در موارد متعدد نگران است که چگونه محصول خود را به فروش برساند ...