javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

مقایسه کامپیوتر با مغز زنبور عسل

مقایسه کامپیوتر با مغز زنبور عسل

می دانیم و می دانید که امروز کامپیوتر های ساخته دست بشر در پیشرفت علوم در جهان نقش بزرگی دارند ،

راما همین دستگاه های پیچیده در مقایسه با مغز یک زنبور عسل خالی از اشکال نیستند ،

زیرا مغز زنبور عسل کمتر از کامپیوتر ها اشتباه می کند و سریع تر از پیشرفته ترین آنها عمل می نماید .

بهتر بگوییم سرعت عمل مغز زنبور عسل هزار برابر بیشتر از پیچیده ترین کامپیوتر های دنیا می باشد .

به طور مثال مغز زنبور عسل یک میلیارد فرمانرا در یک ثانیه انجام می دهد .

عسل جوان

این در حالی است که مغز این حشره ده برابر کمتر از پیشرفته ترین کامپیوتر های امروز جهان انرژی مصرف می کند

که نشان دهنده کیفیت بالای مغز از نظر مصرف انرژی و بازدهی بالای آن می باشد .

مقایسه کامپیوتر با مغز زنبور عسل

علاوه بر این ها شیوه کار زنبور عسل در پرواز به سوی یک مزرعه گل ،

مکیدن شهد و آوردن آن به کندو از مواردی هستند

که هیچ یک از کامپیوتر های پیشرفته امروزی قادر به انجام آن نیستند .

زنبور عسل قادر است عمل دیدن ، بوییدن ، پرواز کردن ، راه رفتن و حفظ موازنه خود را با هماهنگی کامل و بدون خطا انجام دهد

و در عین حال بدون اشتباه ، گل های بدون شهد و مسیر حرکت به سوی کندو را تشخیص دهد و حتی قادر است

کار های داخل کندو شامل نظافت ، حفاظت ، تشخیص زنبورهای غریب و مریض و ...

را به آسانی و بدون هدایت انسان انجام دهد ،

اما پیشرفته ترین کامپیوتر ها به یک نیروی ناظر و کنترل کننده نیاز دارند و در هیچ شرایطی نمی توانند از خود ابتکار عمل نشان

دهند.

آخرین نکته این که مغز زنبور عسل با همه این برتری ها ، بسیار کوچک است

و حال آنکه ساده ترین کامپیوتری که بتواند

کمترین عمل کامپیوتری را انجام چندین برابر مغز یک زنبور عسل حجم دارد .


نظم و قانون در زندگی زنبورعسل

نظم و قانون در زندگی زنبورعسل

با گسترش علم حشره شناسی و مطالعات وسیع دانشمندان پرحوصله ،

مسائل عجیب و تازه ای از زندگی این حشره کوچک

کشف شده است که انسان را سخت در حیرت فرو می برد

و هرگز نمی تواند باور کند که این همه نظم و تدبیر و برنامه ای که بر زندگی زنبور عسل حاکم است ،

بدون یک شعور طبیعی به وجود آمده باشد .

نظم و قانون در زندگی زنبورعسل

مترلینگ زیست شناس و محقق بلژیکی که شانزده سال از عمر خود را صرف شناخت تحقیقات اسرار حیاتی زنبور عسل کرده

است

درباره نظام عجیبی که در زندگی آنها حکم فرماست چنین می گوید :

ملکه در اجتماع زنبور عسل آن طور که ما تصور می

کنیم فرمان فرما نیست بلکه او نیز مانند افراد این اجتماع مطیع یک سلسله قوانین و نظامات کلی می باشد ،

سپس می افزاید ما نمی توانیم که این قوانین و نظامات از کجا و به چه وسیله وضع می شود

و در انتظار این هستیم

که روزی بتوانیم به راز آن پی برده و آن را واضح بشناسیم

ولی فعلا به طور موقت آن را روح کندو می نامیم .

ما نمی دانیم روح کندو کجاست و درکدام یک از سکنه شهر حلول کرده ،

ولی می دانیم که ملکه نیز مانند دیگران از روح کندو

اطاعت می کند !

نظم زندگی زنبورعسل

خلاصهما نمی توانیم بفهمیم که این قوانین که به وسیله روح کندو وضع شده در کدام مجلس شورا مطرح شده ؟!

ولی قرآن کریم پاسخ تمام این سوالات را با تعبیر بسیار زیبا و جالبی بیان کرده است و می فرماید : (و اوحی ربک الی النحل ) !

همان تعبیری که درباره پیامبران فرموده است .

درست است این وحی با آن وحی فرق بسیار دارد ولی هماهنگی تعبیر دلیل بر علم و دانشی است

که خداوند در اختیارزنبوران عسل گذارده ، تا آنجا که متفکران عالم را به مطالعه پیرامون حال آنها دعوت می کند .

طرز خانه سازی ( موم بافی ) زنبورعسل

طرز خانه سازی ( موم بافی ) زنبورعسل

خداوند در وحی خود با یک الهام سری طرز خانه سازی را که از ظریف ترین کارهای این حشره است

به او آموخته است و او مطابق این وحی ، وظیفه خود را به خوبی انجام می دهد .

قعر هر خانه  به شکل هرمی است که از سه سطح لوزی شکل تشکیل شده است

به طوری که راس و برجستگی های یک طبقه خانه در فرورفتگی خانه زیرین قرار گرفته است

و حالت طاق های ضربی را دارد که در برابر فشار حداکثر مقاومت را دارا می باشد

و از این گذشته شکل بدن زنبور تقریبا استوانه ای است و برای ورود و خروج در چنین خانه ای کاملا مناسب است .

طرز خانه سازی ( موم بافی ) زنبورعسل

تجربه نشان داده است که اگر سطحی از موم به اشکال مختلف دیگر در اختیار زنبور قرار دهند او به نیروی لایزال الهی از آن

پایه غلط استفاده نمی کند و خانه را مطابق وحی الهی به صورت شش گوش می سازد.

یکی از دانشضمندان لوزی قعر خانه زنبوران را اندازه گرفت .

خانه سازی زنبور عسل


زاویه بزرگ آن صد و نه درجه و بیست و هشت دقیقه بود سپس این مسئله را به یک مهندس آلمانی به نام کنیک به صورت یک

سوال کلی داد که اگر کسی بخواهد با کمترین مصالح هرمی با بیشترین کنجایش بسازد

که از سطح لوزی درست شود زوایای آن چه اندازه باید باشد ؟

او با حساب دیفرانسیل این مسئله را حل کرد و در جواب گفت : صد و نه درجه و بیست وشش دقیقهبدون آن که بداند سوال

راجع به خانه زنبور عسل است .

فقط به اندازه دو دقیقه حساب او با خانه زنبور تفاوت داشت .

بعد از او مهندس دیگری به نام ماک لورن محاسبات دقیق تری به عمل آورد و متوجه شد که این دو دقیقه اختلاف نتیجه

محاسبه مهندس اول بوده و جواب صحیح همان کار زنبور عسل است .


عسل و زنبور عسل

عسل و زنبور عسل

عسل یک محصول غذایی مفید و یک اکسیر پرارزش است

که از قرن ها پیش به عنوان عالی ترین و مقوی ترین غذاها شناخته

شده و همچنین به واسطه ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو در درمان اکثر بیماری ها در بین تمام ملل کاربرد داشته است .

ماده اصلی آن شهد گل ها و گیاهان معطر و شفابخش است که توسط زنبوران عسل پس از مکیدن ،

تغلیظ و تغییر شکل دادن

ساخته شده و به عنوان یک غذای خوشمزه و کامل در دسترس انسان قرار می گیرد .

نشانه های خداوند در زندگی زنبورعسل

از زیباترین جلوه های دنیای ما ، تنوع ، گوناگونی و پیچیدگی حیات است .

عسل و زنبور عسل

دنیای اسرارآمیز ما از بی نهایت کوچک ها شروع شده و به بی نهایت بزرگ ها هم ختم نمی شود و بی نهایت موجود در آن

زندگی کرده ، که از آن میان موجودی دارای خصوصیات ممتاز و متمایز از تمامی موجودات عالم وجود دارد که آن زنبور عسل است .

عسل و زنبور عسل

تغذیه هر موجود با مرگ موجود یا موجودات دیگر همراه بوده اما تغذیه زنبور عسل نه تنها کوچکترین نقصی در هیچ موجودی به

وجود نمی آورد ، بلکه حیات جدیدی به هزاران موجود دیگر می بخشد که این ، یکی از موارد بسیار استثنایی در جهان است .

زندگی این موجود از شگفت انگیز ترین پدیده های آفرینش است .

در پرتو مطالعات دانشمندان عجایبی از زندگی این حشره

کوچک کشف شده که بعضی معتقدند تمدن و زندگی اجتماعی آنها از انسان پیشرفته تر است .

هیچ جامعه پیشرفته ای را

نمی توان یافت که مسئله بیکاری و گرسنگی را به طور کامل حل کرده باشد ولی این مسئله در کشور زنبور عسل ( کندو ) کاملا حل شده است و در تمام این کشور یک زنبور عسل بیکار و نیز یک زنبور گرسنه پیدا نمی شود .

ادامه دارد ....



ساده ترین روش ارزشیابی عسل

ساده ترین روش ارزشیابی عسل

ابتدا پس از تحویل نمونه عسل ، مشخصات آن را به صورت زیر ثبت می کنند .

1 – نام نمونه عسل و منبع گیاهی آن

2 – بررسی تمیزی عسل از نظر مواد زائد در سطح و ته بطری و در صورت امکان شرح نوع مواد زائد

3 – شرح رنگ عسل به طور مثال سفید ، طلایی ، زرد کهربایی و غیره

4 – اندازه گیری رطوبت عسل با رفرکتومتر یا به وسیله تعیین وزن 200 میلی لیتر عسل در دمای 20 درجه سانتی گراد که اکثر وزن آن بالاتر از 283 گرم باشد رطوبت زیر 18 % و اگر وزن بیشتر از 286 گرم باشد رطوبت 16 % و اکثر وزن بیشتر از 280 گرم باشد رطوبت 20 % را نشان می دهد .

5 – شرح طعم عسل ، به طور مثال ملایم ، بسیار معطر ، کمی تند ، شیرین ، بدون مزه و یا ترکیبی از این طعم ها

6 – شرح میزان دانه دانه شدن ( شکرک زدن ) و نوع بافت دانه ها

ساده ترین روش ارزشیابی عسل

7 – یک قضاوت کلی برای نمونه عسل . به طور مثال :

مناسب برای صادرات

عسلی با شیرینی خوب مناسب برای بازار محلی

عسلی با شیرینی تیز مناسب برای درمان آنفولانزا

عسلی درجه دوم مناسب برای مصرف فوری یا ساخت سرکه

روش های آزمایشگاهی

کسانی که به آزمایشگاه دسترسی دارند می توانند از روش های زیر نیز استفاده کنند .

عسل جوان

1 – آزمایش میکروسکوپی : یک میلی لیتر عسل را با 10 میلی لیتر آب خالص مخلوط کرده و هم بزنید سپس با تهیه لام میزان گرده و مواد زائد را در میکروسکوپ مطالعه کنید .

2 – تجزیه گرده : این کار مشکل بوده و فقط برای متخصصان توصیه می شود . مخلوط آب و عسل را باید قبل از تجزیه میکروسکوپی و شمارش گرده از میکروفیلتر عبور دهید .