عسل جانشین مناسب برای تمام قند ها
عسل تنها ماده شیرین کننده ای است که به همان صورت که در طبیعت تولید می شود می تواند به مصرف برسد .
برای استفاده از آن تصفیه یا تغییر شکلی لازم نیست و این ماده منحصر به فرد در تمام اعصار به همین صورت مصرف می شده است .
عسل اولین ماده شیرینی است که به وسیله انسان مصرف شد و ابتدا به عنوان غذا استفاده کردند .
حدود صد سال پیش تاکنون قند و شکر از چغندر قند و نیشکر استخراج شده جای آن را گرفته است .
عسل همیشه با غذای مردم خاورمیانه و اروپا همبستگی داشته است .
مهاجرین به قاره آمریکا معمولا سنت ها و برنامه های تهیه غذا و شیرینی خود را نیز به همراه آورده اند
و امروزه بسیاری از شیرینی پزی ها و نانوایی های اسلاوروسی ، ایتالیایی ، یونانی ، اسپانیایی و فرانسوی
در تهیه ی بعضی از فرآورده های خود هنوز هم به مصرف عسل به جای شکر ادامه می دهند .
دکتر کاس ایگرام غذاشناس معروف آمریکایی بیان می دارد تا جایی که امکان دارد از مصرف شکر سفید خودداری نموده
و برای شیرین کردن غذاهایتان از عسل یا شیره کشمش و خرما استفاده نمایید .
بعضی از محققان عسل را نیز مانند سالیر قندها محکوم می کنند
اما این یک اشتباه بزرگی است و نباید یک خانواده آن را از مواد غذایی خود حذف کنند ،
در واقع اگر مصرف بیش از حد قندها باعث ایجاد اختقان در کبد ، خستگی لوزالمعده ،کرم خوردگی دندان ، چاقی مفرط و دیابت می شود
در عوض مصرف کم آن نیز ایجاد خستگی عمومی ، کاهش مقاومت فیزیکی ، کاهش توانایی فعالیت ها و افزایش احساس سرما و ... می گردد .
ما به قند نیاز داریم ، البته این نیاز باید به مقدار منطقی و حتی الامکان از بهترین نوع قندها (عسل) تامین شود
یعنی همان چیزی که زنبورها تهیه می کنند .
عسل تنها ماده قندی طبیعی می باشد که قبل از قند ، کام انسان را شیرین کرده
و ارزش غذایی خود را در طول تاریخ حفظ نموده است بنابراین می تواند
جانشین آن و به عنوان یکی از غذاهای روزانه مورد استفاده قرار گیرد .
بره موم « نخستین عامل حفاظتی طبیعی » نامیده شده است .
مصرف بره موم سیستم ایمنی را تقویت می کند . تحقیقات علمی جدید نشان می دهند
که افرادی که به طور منظم بره موم مصرف می کنند از ابتلا به سرماخوردگی زمستانه و گلو دردها مصون می مانند
و ظاهرا در مقابل ویروس های معمول از جمله سویه های ویروس آنفولانزا ایمنی طبیعی به دست می آورند .
آنتی بیوتیک های شیمیایی کلیه باکتری های موجود در بدن را از بین می برند ،
چه فلور گوارشی مفید و چه فلور گوارشی مضر . فردی که به طور مداوم آنتی بیوتیک های تجویز شده
را یکی پس از دیگری مصرف می کند پس از مدتی کوتاه متوجه می شود که آن داروها ، دیگر به خوبی گذشته عمل نمی کنند .
همزمان ، اینکه باکتری های مهاجم هوشمندتر می شوند آن داروها کمتر و کمتر اثر می گذارند .
بره موم آنتی بیوتیک طبیعی ، بدون از بین بردن باکتری های مفیدی که بدن نیاز دارد علیه باکتری های آنتی بیوتیک های شیمیایی مقاوم هستند ،
موثر است .
محدوده اثرگذاری و درمانی بره موم بسیار وسیع است و شامل موارد زیر می شود :
سرطان ، عفونت مجاری تناسلی ، تورم گلو ، نقرس ، زخم های باز ، احتقان سینوس ، سرماخوردگی ها ، آنفولانزا، برونشیت ،
ورم معده ، بیماری های گوش ، دندان و لثه ، عفونت های روده ، زخم معده ، اگزما ، آرتروز ، سینه پهلو ،
بیماری های ریوی ، ویروس های معده، سردرد، پارکینسون ، اسکلروز، نقایص دستگاه گردش خون ،
زگیل ، میخچه، ورم های ملتحمه و گرفتگی صدا .
بره موم به تنظیم هورمون ها کمک می کند و ماده ای آنتی بیوتیک است که مقاومت طبیعی بدن را افزایش می دهد .
ممکن است بره موم توسط هر کسی استفاده شود خواه بیمار ،
خواه سالم که به عنوان عاملی حفاظتی در مقابل میکروارگانیسم ها عمل می کند .