javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

عسل جانشین مناسب برای تمام قند ها

عسل جانشین مناسب برای تمام قند ها

عسل تنها ماده شیرین کننده ای است که به همان صورت که در طبیعت تولید می شود می تواند به مصرف برسد .

برای استفاده از آن تصفیه یا تغییر شکلی لازم نیست و این ماده منحصر به فرد در تمام اعصار به همین صورت مصرف می شده است .

عسل اولین ماده شیرینی است که به وسیله انسان مصرف شد و ابتدا به عنوان غذا استفاده کردند .

حدود صد سال پیش تاکنون قند و شکر از چغندر قند و نیشکر استخراج شده جای آن را گرفته است .

عسل همیشه با غذای مردم خاورمیانه و اروپا همبستگی داشته است .

مهاجرین به قاره آمریکا معمولا سنت ها و برنامه های تهیه غذا و شیرینی خود را نیز به همراه آورده اند

و امروزه بسیاری از شیرینی پزی ها و نانوایی های اسلاوروسی ، ایتالیایی ، یونانی ، اسپانیایی و فرانسوی

در تهیه ی بعضی از فرآورده های خود هنوز هم به مصرف عسل به جای شکر ادامه می دهند .

عسل جانشین مناسب برای تمام قند ها

دکتر کاس ایگرام غذاشناس معروف آمریکایی بیان می دارد تا جایی که امکان دارد از مصرف شکر سفید خودداری نموده

و برای شیرین کردن غذاهایتان از عسل یا شیره کشمش و خرما استفاده نمایید .

عسل جوان

بعضی از محققان عسل را نیز مانند سالیر قندها محکوم می کنند

اما این یک اشتباه بزرگی است و نباید یک خانواده آن را از مواد غذایی خود حذف کنند ،

در واقع اگر مصرف بیش از حد قندها باعث ایجاد اختقان در کبد ، خستگی لوزالمعده ،کرم خوردگی دندان ، چاقی مفرط و دیابت می شود

در عوض مصرف کم آن نیز ایجاد خستگی عمومی ، کاهش مقاومت فیزیکی ، کاهش توانایی فعالیت ها و افزایش احساس سرما و ... می گردد .

ما به قند نیاز داریم ، البته این نیاز باید به مقدار منطقی و حتی الامکان از بهترین نوع قندها (عسل) تامین شود

یعنی همان چیزی که زنبورها تهیه می کنند .

عسل تنها ماده قندی طبیعی می باشد که قبل از قند ، کام انسان را شیرین کرده

و ارزش غذایی خود را در طول تاریخ حفظ نموده است بنابراین می تواند

جانشین آن و به عنوان یکی از غذاهای روزانه مورد استفاده قرار گیرد .

خواص درمانی بره موم

خواص درمانی بره موم

بره موم « نخستین عامل حفاظتی طبیعی » نامیده شده است .

مصرف بره موم سیستم ایمنی را تقویت می کند . تحقیقات علمی جدید نشان می دهند

که افرادی که به طور منظم بره موم مصرف می کنند از ابتلا به سرماخوردگی زمستانه و گلو دردها مصون می مانند

و ظاهرا در مقابل ویروس های معمول از جمله سویه های ویروس آنفولانزا ایمنی طبیعی به دست می آورند .

آنتی بیوتیک های شیمیایی کلیه باکتری های موجود در بدن را از بین می برند ،

چه فلور گوارشی مفید و چه فلور گوارشی مضر . فردی که به طور مداوم آنتی بیوتیک های تجویز شده

را یکی پس از دیگری مصرف می کند پس از مدتی کوتاه متوجه می شود که آن داروها ، دیگر به خوبی گذشته عمل نمی کنند .

خواص درمانی بره موم

همزمان ، اینکه باکتری های مهاجم هوشمندتر می شوند آن داروها کمتر و کمتر اثر می گذارند .

بره موم آنتی بیوتیک طبیعی ، بدون از بین بردن باکتری های مفیدی که بدن نیاز دارد علیه باکتری های آنتی بیوتیک های شیمیایی مقاوم هستند ،

موثر است .

محدوده اثرگذاری و درمانی بره موم بسیار وسیع است و شامل موارد زیر می شود :

سرطان ، عفونت مجاری تناسلی ، تورم گلو ، نقرس ، زخم های باز ، احتقان سینوس ، سرماخوردگی ها ، آنفولانزا، برونشیت ،

ورم معده ، بیماری های گوش ، دندان و لثه ، عفونت های روده ، زخم معده ، اگزما ، آرتروز ، سینه پهلو ،

بیماری های ریوی ، ویروس های معده، سردرد، پارکینسون ، اسکلروز، نقایص دستگاه گردش خون ،

زگیل ، میخچه، ورم های ملتحمه و گرفتگی صدا .

بره موم به تنظیم هورمون ها کمک می کند و ماده ای آنتی بیوتیک است که مقاومت طبیعی بدن را افزایش می دهد .

بره موم خواص

ممکن است بره موم توسط هر کسی استفاده شود خواه بیمار ،

خواه سالم که به عنوان عاملی حفاظتی در مقابل میکروارگانیسم ها عمل می کند .