javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

مصرف عسل به عنوان دارو

مصرف عسل به عنوان دارو

عسلی که به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گیرد باید طبیعی و از نوع خالص بوده و به وسیله زنبور عسل از شهد گل ها تهیه شده باشد

و تقلبی و ساختگی نباشد که در این صورت از خواص عسل طبیعی برخوردار نخواهد بود .

افرادی که عسل را به عنوان دارو مصرف می کنند و یا همراه با گیاهان دارویی ، غذا و غیره مورد استفاده قرار می دهند

باید توجه داشته باشند که مقدار مصرف و ساعات جذب نقش مهمی را در درمان بیماری دارد .

از طرفی عسل کربوهیدراتی است که خیلی زود حل و جذب می گردد و

مصرف زیاد آن موجب بالا رفتن قند خون شده و روی کارهای طبیعی غده های لوزالمعده تاثیر می گذارد .

مصرف عسل به عنوان دارو

لذا قبل از خوردن عسل به عنوان دارو ، بیمار اول باید بداند تا چه اندازه تحمل جذب کربوهیدرات را دارد ،

این مقدار برای افراد متفاوت بوده و بیمار باید میزان عسل مصرفی را با میزان جذب کربوهیدرات منطبق سازد .

از نظر دارویی بهتر است عسل به صورت محلول درآید .

عسل به عنوان دارو

آزمایشات نشان داده است که مقدار مصرف روزانه عسل به عنوان دارو در اشخاص به شرح زیر است :

الف : بزرگسالان : 100 الی 200 گرم در 24 ساعت . صبح 30 تا 60 گرم ،بعداز ظهر 40 تا 80 گرم ، شب 30 تا 60 گرم .

ب : خردسالان : 30 گرم یعنی سه قاشق چای خوری در روز .(صبح ، ظهر ، شب )

توضیح : وزن تقریبی یک قاشق چای خوری عسل 10 گرم مرباخوری 20 گرم و غذاخوری 40 گرم است .

بیشترین میزان مصرف عسل در روز 60 تا 100 گرم است .

در فعالیت های سخت فیزیکی میزان مصرف به 1/5 گرم و حداکثر 2 گرم به ازای هر کیلو وزن بدن مجاز است .

میزان مصرف روزانه برای بچه ها 1/5 گرم به ازای هر کیلو وزن بدن است .

میزان مصرف روزانه باید 2 تا 3 بار در طول روز تقسیم شود .

خواص ضد قارچ عسل

خواص ضد قارچ عسل

در تحقیقات و آزمایشاتی که روی عسل انجام گرفته ثابت شده است که عسل به علت داشتن خاصیت ضدقارچی هیچگاه فاسد نمی شود

و از پاکیزه ترین ماده غذایی است که همیشه می توان به سلامتی آن اطمینان داشت .

فاسد نشدن عسل به دلیل آن است که زنبور عسل به آن یک ماده ضد عفونی کننده طبیعی می افزاید

که ضرر وزیان مواد ضدعفونی کننده شیمیایی را ندارد و آن را اسید فرمیک می نامند .

بنابراین از عجایب ذاتی عسل است که هیچگاه فاسد نمی شود و با وجود شیرینی زیاد در صورت خوب نگهداری کردن ترش نشده ،

کپک نمی زند و تغییر ماهیت نمی دهد .

خواص ضد قارچ عسل

به دلیل پیچیدگی ساختمان عسل و تنوع ترکیبات معدنی و سایر اجزا آن می توان استنباط کرد که چرا هیچ کس نتوانسته است

به طور مصنوعی عسلی بسازد که محتوی تمام مواد شناخته شده آن باشد و بتواند

برای چند سال فساد ناپذیر بوده و خواص خود را حفظ نماید .

خواص ضد عفونی عسل

اما خداوند متعال این کار را به زنبور عسل واگذار کرده و زنبور عسل با موفقیت از عهده آن برآمده و در قرآن کریم هم به نیکی از او یاد شده است .

خواص ضد عفونی عسل

عسل باعث ضد عفونی زخم ها می شود و میکروب ها را می کشد و مانع از عفونت مجدد آن می گردد .

با یک آزمایش ساده می توانید یک ظرف عسل و یک ظرف شربت قند را کنار هم بگذارید

پس از گذشت مدتی خواهید دید که پشه و مگس روی ظرف شربت جمع شده

ولی جرات نزدیک شدن به ظرف عسل را نداشته و ندارند .

انسان می تواند از خاصیت ضدعفونی عسل برای زخم ها ( مخصوصا دهان )

و عفونت ها و غرغره با آن جهت اورام گلو استفاده نماید .

تاریخچه خواص ضد میکروبی عسل

تاریخچه خواص ضد میکروبی عسل

ساکت در دانشکده کشاورزی کلورادو ، درباره امکان انتقال بیماری های گوارشی به وسیله عسل در سال 1919 مطالعاتی انجام داده است .

وی 10 نوع جرم میکروبی را وارد عسل نمود که عامل تیفوئید و اسهال های میکروبی بودند .

ساکت متوجه شد در عسل های رقیق نشده میکروب ها در عرض 2 روز از بین می روند .

همان میکروب ها در عسل رقیق شده به نحوی که 60 درصد ماده قندی داشته باشد در عرض یک روز از بین خواهند رفت .

در محلول های رقیق میکروب ها به کندی تلف می شوند و بلاخره در محلول هایی که فقط ده درصد عسل دارند

اجزای میکروبی در عرض چند روز تلف خواهند شد .

خواص ضد میکروبی عسل

ساکت جهت بیان عدم رشد میکروب ها در محیط عسل به خصوص در عسل رقیق شده

به پدیده خاصیت فیزیکی دانه های شکر متوسل شد .

مطالعات بعدی نشان داد که عسل دارای مقدار کمی آب است و فشار اسمزی آن فوق العاده زیاد است .

در چنین شرایطی عسل آب درون باکتری را جذب می کند و سبب می شود که باکتری نتواند

زندگی عادی خود را ادامه دهد و رشد و تکثیر یابد .

بنابراین در محیط عسل بعضی از باکتری ها از بین می روند و برخی قدرت تکثیر خود را از دست می دهند .

زیرا عسل دارای یک خاصیت باکتریواستاتیک مانند بعضی آنتی بیوتیک ها می باشد .

در سال 1937 متخصصین آلمانی بعد از مطالعات زیاد به این پدیده عمل جلوگیری کننده اینهیبین نام نهادند .

تاریخچه خواص ضد میکروبی عسل

عسل محیطی مناسب برای رشد میکروب ها نیست .

دلیل آن وجود عناصر پتاسیم در عسل است که باعث جذب آن میکروب می شود ،

ماده ای که برای حیات میکروب ها لازم است .

از اثرات ضد میکروبی عسل به طور گسترده در درمان زخم های عفونی ، زخم های پوستی ، عوارض سوختگی و غیره استفاده می شود .

خواص ضد باکتری عسل

خواص ضد باکتری عسل

عسل حاوی مواد ضد میکروبی است و هیچ نوع میکروب قادر به رشد در آن نیست و این عامل ضد میکروبی تشعشع اتمی آن است .

به عبارت دیگر عسل دارای تشعشع رادیو اکتیو می باشد و چنانچه به نحو احسن نگهداری شود برای مدت طولانی سالم می ماند .

به همین سبب بود که مصریان قدیم و یونانیان باستان مردگان را با عسل مومیایی می کردند و

به خاطر ویژگی ضد پوسیدگی آن برای حفظ و نگهداری مواد غذایی ،

میوه ها ، دانه ها و مخصوصا گوشت از آن استفاده می کردند .

عبدالعطیف پزشک مصری قرن 12 میلادی در یکی از اهرام غزه در یک تابوت جسد طفلی را پیدا کرد که با عسل مومیایی شده بود .

چنین معروف است که هنگامی که گور فرعون مصر را در هرم کئوپس مورد تجسس قرار دادند

کنار جسد مومیایی شده فرعون یک ظرف پر از عسل قرار داشت

که بعد از چندین هزار سال بدون آنکه فاسد یا خراب شود شکل طبیعی خود را حفظ کرده بود .

خواص ضدباکتریایی عسل

خواص ضد باکتری عسل

قوی ترین میکروب ها در عسل یارای مقاومت ندارند .با یک آزمایش ساده می توانید مقداری میکروب خطرناک را با عسل مخلوط کنید ،

مشاهده می نمایید با اینکه عسل یک ماده غذایی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد

نه تنها میکروب ها در آن رشد نمی کنند

بلکه به زودی از بین رفته و اجساد آنها نیز محو و نابود خواهد شد .

این تجربه کوچک و آسان از آن جهت قابل توجه است که عسل از قوی ترین زهرها ، آنتی بیوتیک بیشتری را داراست

و به علت داشتن چند نوع آنتی بیوتیک خوراکی برای انسان هیچ ضرری ندارد .

از همه مهم تر دارای مقدار دیاستاز و عوامل زنده است که قادر است میکروب ها را از بین ببرد

و حتی قادرند هر ماده خارجی را که با عسل مخلوط شود از خود براند .


مزایای تولید عسل به روش سریع

مزایای تولید عسل به روش سریع

1 – تولید عسل به روش سریع از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است

زیرا با این روش می توان زنبور عسل را در فصول غیر عادی مثلا فصل خزان به فعالیت وا داشت و

عسل طبیعی او را که ذخیره زمستانی اش است به مصرف رسانید .

2 – با استفاده از این روش می توان عسل دلخواه را به دست آورد .

به عنوان مثال در بعضی از بیماری ها شیر برای بیمار مفید است ولی آب مفید نیست .

زنبور عسل با اشتیاق فراوان می تواند ازمحلول شیر و شکر عسل تهیه نماید

که خواص شیر را دارد ولی فاقد آب است .

عسل شیر دارای رنگ سفید مایل به زرد بوده و مزه آبنبات دارد و بی نهایت مقوی مخصوصا برای اندام های در حال رشد است .

اگر دو قاشق غذاخوری عسل شیر را در یک لیوان آب سرد یا گرم حل کنند یک نوشابه بی نهایت دلچسب به دست می آید

که مزه آن شبیه شیر و عسل است . عسل شیر را برای مدت محدودی می توان نگهداری نمود

و این عسل یک حامل عالی برای ویتامین ها مخصوصا ویتامین سی می باشد .

تولید عسل طبیعی

مزایای تولید عسل به روش سریع

3 – با خوراندن شیره قند و عصاره میوه ها می توان انرژی زنبور عسل را که در پرواز برای جستجوی گل های قابل استفاده تلف می شوند

ذخیره کرده و با این عمل استفاده بیشتری در انرژی آن به عمل آورد .

تربیت زنبور برای تولید عسل های یکنواخت

برای تهیه عسل یک گیاه خاص مثلا اقاقیا باید شربتی که حاوی عطر گل اقاقیا باشد تهیه کرده و

در اختیار زنبور ها گذاشت تا به این ترتیب زنبور ها از یک گل خاص شهد جمع آوری کنند ،

عسل تهیه شده از این روش با نام همان گل مشخص می شود .

در روش مذکور باید در تمام فصل گل دهی گیاه مورد نظر روزانه 100 الی 150 گرم شربت آب و شکر

که گلبرگ های گیاه مورد نظر را شب در آن قرار داده ایم در اختیار زنبور قرار دهیم زنبورها عطر این گیاه را تشخیص داده و

از میان چند گل که به طور همزمان گل داده اند

گل مورد نظر را شناخته و فقط از آن عسل جمع آوری می کنند .