javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

ساده ترین روش ارزشیابی عسل

ساده ترین روش ارزشیابی عسل

ابتدا پس از تحویل نمونه عسل ، مشخصات آن را به صورت زیر ثبت می کنند .

1 – نام نمونه عسل و منبع گیاهی آن

2 – بررسی تمیزی عسل از نظر مواد زائد در سطح و ته بطری و در صورت امکان شرح نوع مواد زائد

3 – شرح رنگ عسل به طور مثال سفید ، طلایی ، زرد کهربایی و غیره

4 – اندازه گیری رطوبت عسل با رفرکتومتر یا به وسیله تعیین وزن 200 میلی لیتر عسل در دمای 20 درجه سانتی گراد که اکثر وزن آن بالاتر از 283 گرم باشد رطوبت زیر 18 % و اگر وزن بیشتر از 286 گرم باشد رطوبت 16 % و اکثر وزن بیشتر از 280 گرم باشد رطوبت 20 % را نشان می دهد .

5 – شرح طعم عسل ، به طور مثال ملایم ، بسیار معطر ، کمی تند ، شیرین ، بدون مزه و یا ترکیبی از این طعم ها

6 – شرح میزان دانه دانه شدن ( شکرک زدن ) و نوع بافت دانه ها

ساده ترین روش ارزشیابی عسل

7 – یک قضاوت کلی برای نمونه عسل . به طور مثال :

مناسب برای صادرات

عسلی با شیرینی خوب مناسب برای بازار محلی

عسلی با شیرینی تیز مناسب برای درمان آنفولانزا

عسلی درجه دوم مناسب برای مصرف فوری یا ساخت سرکه

روش های آزمایشگاهی

کسانی که به آزمایشگاه دسترسی دارند می توانند از روش های زیر نیز استفاده کنند .

عسل جوان

1 – آزمایش میکروسکوپی : یک میلی لیتر عسل را با 10 میلی لیتر آب خالص مخلوط کرده و هم بزنید سپس با تهیه لام میزان گرده و مواد زائد را در میکروسکوپ مطالعه کنید .

2 – تجزیه گرده : این کار مشکل بوده و فقط برای متخصصان توصیه می شود . مخلوط آب و عسل را باید قبل از تجزیه میکروسکوپی و شمارش گرده از میکروفیلتر عبور دهید .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.