javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

ترکیبات عسل بخش سوم

ترکیبات عسل بخش سوم

پروتئین ها

علاوه بر  پروتئین های آنزیمی مقدار اندکی پروتئین در عسل وجود دارد ، که مانند  سایر ترکیبات در انواع عسل متفاوت است .

وجود ماده پروتئینی قابل رسوب ، اساس آزمایش ها اولیه برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی بوده است .

پاینی و همکاران حدود نیمی از ماده کلوئیدی عسل را پروتئین دانستند .

هلیوی دو نوع پروتئین با وزن مولکولی 000/73 و 000/146 را در عسل گزارش کرد ، سپس وایت و کاشنیر 4تا 7 جزء مختلف ماده پروتئینی را یافتند که 4 مورد آن از زنبور بود .بریگز و دیمایر 5 پروتئین را در عسل گزارش کردند .

پیچیدگی پروتئین های بعد ها با روش های جدیدی تفکیک شد و مشخص گردید .

ترکیبات عسل بخش سوم

اسیدهای آمینه

بخش عمده نیتروژن غیر پروتئینی در اسید های آمینه وجود دارد .

این مواد با روش های حساس ویژه ای بررسی شده اند .

وایت نتایج تحقیقات پنج محقق را در مورد 18 اسید آمینه خلاصه کرده است .

پیترو اطلاعات سه طرح مطالعاتی دیگر را جمع آوری کرده است . داویز از نسبت های تعدادی اسید های آمینه برای شناسایی منطقه تولید عسل استفاده کرده است ، در این تحقیق 98 نمونه عسل از 11 کشور مورد بررسی قرار گرفته است .

ترکیبات عسل

ویتامین ها

عسل دارای حداقل 6 نوع ویتامین است که مقدار آنها کم و متفاوت است .یک ماده جالب توجه عسل اسید اسکوربیک است که وایت آن را مورد مطالعه قرار داده است .گریبیل با یک روش شیمیایی و با ارزیابی زیستی عسل نشان داد که تقریبا 100 تا 300 میلی گرم اسید اسکوربیک در هر 100 گرم عسل وجود دارد .رحمانیان و همکارانش گزارش کردند که عسل دماوند ایران در هر 100 گرم حاوی 18 تا 240 میلی گرم اسید اسکوربیک است و مصرف عسل را به عنوان منبع ویتامین سی و جبران کمبود آن توصیه کردند .

پایان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.