javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

خواص ویژه عسل بخش اول


خواص ویژه عسل بخش اول

رایحه و طعم

زنبورداران و مصرف کنندگان عسل رایحه و طعم آن را مهمترین ویژگی عسل می دانند ولی اطلاع چندانی در این خصوص ندارند.

معمولا تاثیر روش زنبورداری و عملیات فرآوری بر طعم عسل نادیده گرفته می شود .

یادآوری عطر و طعم لذت بخش عسل تازه خوشایند است ، ولی اغلب طعم عسل تجاری چندان برای ما لذت بخش نیست.

طعم عسل معمولا بستگی به منبع شهد دارد احتمالا به همان اندازه که منبع شهد گیاهان متفاوت است ، عطر و طعم عسل ها نیز متفاوت است .

 

خواص درمانی

بعضی عسل ها فقط اهمیت محلی دارند ،

معمولا عسلی که در یک منطقه مطلوب است فقط در آن منطقه به سایر عسل ها ترجیح داده می شود

زیرا از سنین کودکی با عطر و طعم آن آشنا هستند .

برخی عسل ها از نظر انسان قابل مصرف نبوده ولی برای تغذیه زنبور ها قابل استفاده است ،

بعضی زنبورداران بسیار ماهر این عسل ها را وارد سایر فرآورده ها می کنند .

طعم مطلوب عسل معمولا در اثر حرارت و شرایط ذخیره سازی نادرست آسیب می بیند .

حرارت زیاد علاوه بر کاهش رایحه فرار عسل طعم اصلی آن را از بین برده و طعم ناخوشایند قند ،اسید ها و مواد پروتئینی را به آن می دهد .

خواص ویژه عسل بخش اول

البته برای جلوگیری از شکرک زدن و فاسد شدن عسل بدون این که به طعم آن آسیبی برسد

می توان عسل را حرارت داد به شرطی که به میزان حرارت و مدت زمانی که عسل در معرض حرارت قرار می گیرد توجه بسیار شود .

برای حفظ کیفیت عسل بلافاصله پس از حرارت دادن باید حرارت قطع گردد .

مدت ذخیره سازی عسل نیز می تواند طعم آن را بسیار کاهش دهد .

عسل نیز مانند سایر محصولات طبیعی حاوی مواد ارگانیک فرار است .

معمولا یک طعم اصلی در تمام عسل ها مشترک است

زیرا تقریبا گل ها همان ویژگی های طعم عسل را داشته و ویژگی های متداول طعم اصلی عسل از اجزاء فرار شهد گل ها گرفته می شود .

ادامه مطلب در پست بعدی...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.