javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

تقلبات در عسل

تقلبات در عسل

عسل به علت خواص بسیار زیاد و قیمت نسبتا بالایی که دارد همواره مورد توجه سودجویان بوده و با دست زدن به تقلب در آن

درآمد زیادی نصیب آنان می شود .

گاهی اوقات اجبارا یا عمدا عسل را از تغذیه مصنوعی زنبوران یا محلول آب و شکر و یا شیره انگور و توت تهیه می کنند

و آن را به جای عسل طبیعی می فروشند ،

این عسل دارای هیچ عطر و طعم مطبوعی نبوده و مسلما خواص عسل گل های مختلف را ندارد و

استاندارد آن را جزء عسل های طبیعی نمی داند .

در بعضی از کشور ها از جمله ایران گاهی عسل را به روش های مختلف با شکر و یا گلوکز مایع مخلوط می کنند

که این یک نوع تقلب در استحصال عسل محسوب می شود .

عسلک

عین این کار قبلا در آمریکا نیز انجام می شده است

و دولت آمریکا به ناچار در سال 1926 در فصل مقررات راجع به دارو و غذا یک ماده تنبیهی برای آن قرار داد .

« بر اساس این ماده مخلوط کردن عسل با هر نوع ماده قندی دیگر برای فروشنده جرم محسوب می شود . »

عسلک

بعضی از حشرات راسته جوربالان مانند شته ها و شپشک ها ضمن تغذیه از نباتات مختلف ، کربوهیدرات (مواد قندی )

اضافی خود را روی سطح برگ های نباتات مورد تغذیه دفع می کنند .

تقلبات در عسل

در مواردی که در طبیعت شهد کمیاب باشد زنبور عسل بالاجبار مواد قندی مذکور و همچنین سایر ترشحات شیرین گیاهان

( به غیر از شهد گل ها ) را جمع آوری و پس از تبدیل به صورت عسل در داخل سلول های قاب ذخیره می نماید این نوع عسل

که عسلک نامیده می شود از نظر عطر ، رنگ و مواد متشکله ، از کیفیت کمتری نسبت به عسل معمولی برخوردار است .

عسلک در مقایسه با عسل تیره تر و لوولوز و دکستروز کمتری دارد .

قندهای مرکب ، مواد معدنی ، نیتروژن و مواد اسیدی عسلک بیشتر از عسل می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.