javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

آماده کردن کندوها برای تولید عسل

آماده کردن کندوها برای تولید عسل

معمولا در فصل بهار و همزمان با فرارسیدن فصل گل و شکوفه در شهر های مختلف کشورمان با توجه به شرایط اقلیمی ،

ملکه زنبور عسل پس از یک استراحت کوتاه زمستانی تخم گذاری خود را مجددا آغاز نموده و فعالیت سایر زنبوران نیز از سر گرفته می شود .

همزمان با شروع فعالیت کندو ، زنبورداران تغذیه بهاره خویش را شروع نموده و با دادن شربت آب و شکر به کندو از یک طرف

باعث تحریک تخم ریزی ملکه گشته و از طرف دیگر نیازهای غذایی زنبوران را برطرف می سازند .

چرا که در این شهد در طبیعت کمیاب است .

زنبوران عسل جهت سوخت و ساز و متابولیسم خود نیاز به تغذیه مصنوعی دارند و این تغذیه هیچ نقشی در تولید عسل

نمیتواند داشته باشد زیرا هر قدر به میزان جمعیت کندو افزوده شود

به همان نسبت هم مصرف غذایی آن بیشتر خواهد شد .

آماده کردن کندوها برای تولید عسل

تغذیه کلنی ها معمولا تا اوایل تولید شهد در طبیعت ادامه داشته و

انجام این کار نه تناه باعث افزایش جمعیت کندو می شود

بلکه امکان تکثیر کلنی را هم برای زنبوردار مهیا می سازد .

تولید عسل طبیعی

بنابراین زنبورداری در کار تولید عسل موفق خواهد بود

که قبل از کوچ دادن کندوهایش حداکثر جمعیت را برای جمع آوری عسل داشته باشد و

انجام چنین کاری فقط و فقط با تغذیه به موقع کلنی ها قبل از کوچ تا تولید شهد در طبیعت امکان پذیر می باشد .

علت تغذیه مصنوعی زنبور با شربت آب و شکر چیست ؟

اکثر کسانی که شناخت کافی از عسل ندارند فکر می کنند که محلول آب و شکری که زنبورداران به زنبور می دهند

صرفا جهت تولید عسل است در صورتی که کاملا در اشتباهند .

باید توجه داشت که زنبور عسل مانند سایر جانداران نیاز به تغذیه مصنوعی دارد و این مسئله ای طبیعی است .

ادامه دارد ....

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.