javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

javanhoney

فروش و توزیع عسل جوان

خواص و تاثیر زعفران بر پوست

خواص و تاثیر زعفران بر پوست

از دیگر فوائد زعفران میتوان به تاثیرگذاریه زعفران بر پوست نام برد،

زعفران دارای مواد ضد باکتریایی برای پاکسازی پوست و درمان آکنه است.

استفاده موضعی از زعفران برای پوست موثر است.

زعفران در روشن تر کردن پوست و در از بین بردن آلودگی ها و ناخالصی های روی پوست نقش موثری دارد.

خواص و نحوه مصرف زعفران برای پوستی درخشان

گاهی به علل زمانی و مکانی پوست افراد خشک و تیره رنگ میشود،

برای بازگرداندن لطافت و درخشندگی به پوست می توان از ترکیب زعفران و عسل استفاده کرد،برای تهیه چنین ترکیبی کافیست

مقداری زعفران دم کرده را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و به پوست خود بزنید .

ترکیب ویژگی آبرسانی عسل و درمان کنندگی زعفران باعث بهبود گردش خون در پوست میشود و درخشندگی را به پوست باز میگرداند.

زنان هندی برای حفظ جوانی شان از ماسک ماست و زعفران استفاده می کنند.

آنها معتقدند، ترکیب ماست پرچرب و پودر زعفران به پوست آنها شادابی، جوانی و نشاط هدیه می کند.

زعفران جوان

آنها هر روز عصر یا یک روز در میان یک کاسه کوچک از ماست را با سرقاشق چای خوری زعفران مخلوط می کنند

و آن را به مدت نیم ساعت روی صورت شان ماسک می کنند.

درمانگران مکتب طب آیورودا بر این باورند که زعفران خاصیت ضد چروک دارد و استفاده مداوم از آن چهره را جوان و شاداب نگاه می دارد.

جوان سازی پوست با زعفران

زعفران را با گلاب ترکیب کنید و بگذارید تا زعفران رنگ خود را به آن بدهد.

سپس با پنبه صورت خود را آغشته کنید.

خواص و تاثیر زعفران بر پوست

درمان و برطرف کننده آکنه با زعفران
از خاصیت دیگر زعفران میتوان به برطرف کنندگی آکنه و جوش ذکر کرد
اگر پوستی مستعد جوش و آکنه دارید از ترکیب زعفران و چند برگ ریحان برای رهایی از شر آکنه ها استفاده کنید.
ماسک تهیه شده از ترکیب زعفران و ریحان را بر آکنه بزنید و اجازه دهید تا خشک شود و بعد آنرا بشوئید.

استفاده مکرر از این ترکیب را فراموش نکنید تا آکنه برطرف شود.

خواص درمانی چای زعفران

خواص درمانی چای زعفران

زعفران گیاهی است که نشاط آور و شادی بخش بودن آن زبان زد خاص و عام است.
زعفران دارای طبعی گرم و خشک است.

از دیرباز درتمدن و فرهنگ ایران استفاده از زعفران برای تزئین و طعم دهنده پلو ها و خورشت ها مرسوم بوده و درحال حاضر نیز،

ایرانیان طبق رسوم تمدن چندهزارساله خود در محافل و مهمانی ها از زعفران چه بعنوان دم نوش و چه به عنوان طعم دهنده غذاها استفاده میکنند

و لحظات درکنار هم بودن خود را صمیمی تر و فرحبخش میکنند.
همچنین نوشیدن دمنوش زعفران میتواند جایگزین بسیار مناسبی برای چای بعد غذا باشد،همانطور ک میدانید

نوشیدن چای بعد از وعده غذایی بسیار مرسوم در ایران است درصورتی که همین چای عاملی برای جذب نشدن آهن غذا میباشد.

دمنوش زعفران

پس با نوشیدن دم کرده زعفران میتوانید هم به هضم غذای خود کمک کنید و هم لحظات درکنارهم بودن را لذتبخش کنید.
ضمنأ نوشیدن دمنوش زعفران بعد از صرف غذا علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد باعث تسهیل گردش خون نیز می شود.

خواص درمانی چای زعفران

از خواص و خاصیت مهم دیگر زعفران که توجه دانشمندان و متخصصین داروسازی را به خود جلب کرده است

و همیشه درصدد استفاده از زعفران در تولید داروهای آرامبخش بوده اند خاصیت فرح بخش و

شادی بخش آن است که انسان را آرام و دور از اضطراب میکند.
صحت این گفته ها را اطبا شهیر ایرانی همچون عالم بزرگوار شیخ ابو علی سینا مورد تایید

قرار داده است و در کتاب "قانون" خود از خواص زعفران به فرح بخش بودن و خنده آور بودن

زعفران اشاره و برای درمان افسردگی تجویز کرده است.

تاثیرشگفت آور عسل درمان بیماریها

تاثیرشگفت آور عسل درمان بیماریها

تاثیر شگفت آور عسل در درمان بیماری ها

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران مهم ترین دلیل برای اینکه خواص زیادی را به عسل نسبت می دهند.

حالت ضد میکروبی عسل به دلیل داشتن آب اکسیژنه و همچنین مواد مغذی گیاهی مثل فیتوکمیکال ها است.

در طب سنتی چین خواص دیگری مثل کاهش فشار خون بالا و رفع  یبوست هم به عسل نسبت داده  شده است.

خواص عسل

آیا عسل واقعا غذایی معجزه آسا است ؟

عسل برای رفع سرفه ، درمان آسم ، زخم های پوستی ، زخم های گوارشی و حتی در درمان آب مروارید هم موثر است .

و از آنجا که نشاط آور است،آرام بخش بوده و به عنوان ماده خواب آور در گذشته و حال ازآن استفاده می شده.

عواملی که سبب می شود عسل چنین خواصی داشته باشد ،

کاملا روشن نیست و بیشتر این مسایل به تجربه ثابت شده است.

البته عسل حالتی التیام بخش دارد و یک لایه مفید و مناسب تولید کرده و پوشش دهنده است .

در برخی موارد گفته می شود به دلیل پیتیدهای (اسیدهای آمینه ) خاصی که عسل دارد.

دارای این خواص شده اما این مسایل همان گونه که گفتیم بیشتر جنبه تجربی دارد .

ویتامین عسل به قدری کم است که کاری انجام نمی دهد .

در واقع بیشتر حالت فیزیکی عسل است که مثل پماد یک لایه محافظ ایجاد می کند .

در مورد هلیکوباکتر که عامل ایجاد زخم های گوارشی است ، شاید بتوان گفت حالت فیزیکی عسل اجازه تکثیر به میکروب را نمی دهد

و به نظر می آید غلظت آن مانع از حرکت و تکثیر باکتری ها شود اما همان طور که گفتیم

این موضوع به کمک کارهای تحقیقاتی دقیق ثابت نشده و کاملا تجربی است ،

حتی دوز مصرف عسل برای بهبود بیماری های نامبرده مثل سرفه ، اسهال ، آب مروارید یا زخم گوارشی معلوم و ذکر شده نیست .

خواص عسل

تاثیر خواص عسل

عسل چاق کننده است ؟!

از نظر جذب ، عسل دقیقا مثل همان قند خالص جذب می شود.

ترکیب اصلی عسل ساکاروز و فروکتوز و گلوکز است که به طور معمول ساکاروز آن بیشتر است.

100 گرم عسل نزدیک به 300 کیلو کالری انرژی و 75 گرم کربوهیدرات و به مقدار بسیار جزیی پتاسیم ،فسفر و آهن دارد که قابل ملاحظه نیست .

این باور کاملا اشتباه است.

البته معمولا کسی عسل را به اندازه ای مصرف نمی کند که چاق شود اما یک قاشق چای خوری عسل مثل 5 گرم قند 20 کیلو کالری انرژی دارد .

عسل از منظر قرآن

عسل از منظر قرآن

عسل از منظر قرآن

بهترین وعده برای خوردن عسل

عسل به دلیل قند سریع الجذبی که دارد ، اگر صبح مصرف شود انرژی زا است

و این شیرینی با تحریک ترشح هورمون بتا آندروفین ، نشاط آور است اما نباید فراموش کرد

که نشاط آور بودن و آرام بخش بودن عسل با هم مغایرتی ندارد و اگر عسل را موقع خواب مصرف کنیم ،می تواند آرام بخش و خواب آور باشد .

مصرف عسل صبح ها مناسب تر است و همراه شیر یا داخل چای یا همراه مقدار اندکی خامه یا کره بسیار خوب است ؛ البته اگر اضافه وزن ندارید .

عسل از منظر قرآن

چند باور غلط

این موضوع که گفته می شود حل کردن عسل در چای یا شیر داغ ترکیبات مضر ایجاد می کند صحیح نیست .

بلکه بسیار هم خوب است حتی در رفع علایمی مثل سرفه ،آنفولانزا  و خستگی نیز توصیه می شود.

تصور دیگری که میان عامه مردم شایع است اینکه عسلی که شکرک (رس بستن ) میزند لابد از کیفیت پایین تری برخورداربوده یا تقلبی است .

اما باید گفت در گذشته مردم این گونه فکر می کردند اما در واقع لزوما این طور نیست .

اگر عسل را با ظرف چند دقیقه در آب گرم بگذارید ، این شکرک باز می شود .

عسل ازمنظر  قرآن

چند باور غلط

سم شناسی

عسل ماده ای کاملا خوراکی است ، ولی در موارد استثنایی ممکن است

به اسپور عامل بوتولیسم آلوده باشد که ایجاد سم کرده و مسمومیت زاست ، به همین دلیل مصرف آن برای کودکان زیر یک سال ممنوع است .

همچنین بعضی افراد ممکن است نسبت به دانه های گرده گل موجود در عسل حساسیت داشته باشند.ع

عسل از منظر قرآن

 

عسل از منظر قرآن

 

 

عسل از منظر قرآن

در قرآن کریم از مواد غذایی مختلفی نام برده شده است ، اما تنها در مورد عسل است که آن را «شفا» نامیده است .

قال الله تعالی :«و اوحی ربک الی النحل ان اتخذی من الجبال بیوتا و من الشجر و مما یعرشون ثم کلی من کل الثمرات

فاسلکی سبل ربک ذللا یخرج من بطونها شراب مختلف الوانه فیه شفاء للناس ».

(و پروردگار تو به زنبور عسل وحی والهام غریزی نمود که از کوه ها و ثمرات گلها بخور

و راه هایی را که پروردگارت برای تو تعیین کرده است به راحتی بپیما ؛

از درون شکم نوشیدنی با رنگ های مختلف خارج می شود که در آن شفا برای مردم است . )

عسل ، ماده ای بی نظیر

عسل ، ماده ای بی نظیر

خواص عسل مانند اکثر مواد غذایی به کیفیت آن بستگی دارد.

در فرایند درست شدن عسل بسیاری از مواد مغذی در داخل کندو باقی می ماند.

می توان گفت که عسل ناخالص حاوی همان صمغی است که در موم وجود دارد.

موم عبارت است از یک مخلوط مرکب صمغی شکل و مواد دیگری که زنبور های عسل با استفاده از آن کندو را آب بندی می کنند

و آنرا درمقابل باکتری و سایر میکرو ارگانیسم ها محفوظ نگه می دارند.

زنبور عسل موم را با ترکیب کردن صمغ گیاهان با ترشحات خود درست می کند.

صمغی که در موم وجود دارد تنها حاوی مقدار کمی از مواد مغذی است که در عسل یافت می شود.

عسل ، ماده ای بی نظیر

تحقیقات نشان داده اند که به طور کلی عناصری که در عسل و موم وجود دارند می توانند از بروز سرطان و تومور جلوگیری نمایند.

زمانیکه عسل خام طی فرایند گرمایشی قرار می گیرد بسیاری از خواص مفید اولیه خود را از دست می دهد.

عسل

اصولا از عسل به عنوان ماده ای انرژی زا استفاده می کنند.

همچنین این ماده در بهبود زخم ها و سایر جراحات نیز نقش مهمی را ایفا می کند.

ثابت نگه داشتن قند خون در طی تمرینات استقامتی در کنار مصرف کربوهیدرات یکی از راههای مناسب برای ذخیره گلیکوژن در ماهیچه هاست.

همانطور که مطلع هستید گلیکوژن نوعی قند ذخیره شده در ماهیچه هاست که حالت سوخت آماده مصرف را دارد.

به همین دلیل ورزشکارانی که از عسل استفاده می کردند گلیکوژن کافی در ماهیچه هایشان ذخیره می شد

و روز آینده می توانستند با بالاترین آمادگی و دارا بودن بالاترین میزان سلامتی در تمرینات شرکت کنند.

تا این لحظه ثابت شد که عسل می تواند به عنوان منبع دیگری از کربوهیدارت به ورزشکاران کمک کند تا در بهترین وضعیت واکنش نشان دهند

و می توان ادعا کرد که نسبت به تمام انتخاب های دیگر ارجحیت دارد.